Opština Srbac daje pašnjake u zakup

D. J.
Opština Srbac daje pašnjake u zakup

SRBAC - Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević raspisao je javni oglas za davanje u zakup pašnjaka u svojini opštine u ukupnoj površini od oko 21,3 hektara u katastarskoj opštini Bajinci.

Pašnjaci se daju u zakup za ispašu u okviru stočarske proizvodnje na period od 10 godina.

- Pravo učešća imaju privredna društva i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje poljoprivredne djelatnosti i fizička lica, odnosno nosioci registrovanih poljoprivrednih domaćinstava koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom - rekao je Dragosavljević.

Godišnja cijena zakupnine jednog hektara pašnjaka iz ovog oglasa iznosi 60 KM za prvu klasu, 55 za drugu, 50 za treću, 45 za četvrtu, 40 za petu i 30 KM za šestu, sedmu i osmu klasu.

Rok za podnošenje ponuda je 26. decembar, a otvaranje ponuda biće obavljeno 27. decembra u 10 časova u sali broj 2 opštine Srbac.

- Tekst javnog oglasa, obrasci i izjave mogu se preuzeti na zvaničnoj internet stranici opštine Srbac, a grafički pregled katastarskih parcela može se izvršiti u zgradi Opštinske uprave svakog dana od 7.30 do 15 časova - rekao je Dragosavljević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana