Održano humanitarno takmičenje u šutiranju trojki

Srna
Foto: Srna

KOTOR VAROŠ- Na igralištu pored Osnovne škole "Sveti Sava" u Kotor Varošu održano je takmičenje u brzom šutiranju trojki "Trojka iz bloka", a pobjednik je Branko Ćorić.

Organizatori Društvo "Srbi za Srbe" ističu da je cijeli prihod od turnira namijenjen sedmočlanoj porodici Zubović iz naselja Čepak.

"Porodica Zubović trenutno ne ostvaruje nikakva redovna primanja i žive u izuzetno teškim uslovima, tako da će novčana pomoć ovoj socijalno ugroženoj višečlanoj porodici dobro doći", poručili su iz organizacije "Srbi za Srbe".

Na samom turniru, koji je održan sinoć, prijavilo se ukupno 50 šutera, a pobjednik je Branko Ćorić.

Uz prepoznatljiv slogan "Djeca su naša budućnost" ova organizacija je od 2005. godine, uz pomoć velikog broja donatora iz cijelog svijeta, prikupila osam miliona evra donacija sa kojima je direktno pomogla više od 2.900 porodica sa više od 14.500 djece širom Balkana.

Pored direktne materijalne pomoći porodicama, u više navrata pomoć je pružana i narodnim kuhinjama, porodilištima, bolnicama, osnovnim i srednjim školama, univerzitetima i drugim institucijama, koje svakodnevno brinu o zdravlju i obrazovanju djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana