Održan koncert “Leontina za djecu” u Kotor Varošu

Srna
Održan koncert “Leontina za djecu” u Kotor Varošu

Kotor Varoš - Muzički koncert “Leontina za djecu”, koji je organizovan kao poklon Fabrike obuće “Dermal” djeci Kotor Varoša povodom novogodišnjih praznika, održan je danas u kotorvaroškoj kino-sali.

Leontina Vukomanović rekla je za Srnu da koncert u Kotor Varošu nije samo njen, već i kotorvaroških mališana koji su bili ravnopravni učesnici u izvođenju novogodišnjih pjesama sa današnjeg repertoara.

“Potrudila sam se da izvedem pjesme koje svi znaju jer mislim da su koncerti najljepši kada publika pjeva. Zato su na mom repertoaru ne samo poznate novogodišnje pjesme poput žPreko brda, preko bregaž, žZvončićiž, već i pjesme koje su dječiji evergrini, kao što su žRazbole se lisicaž, žMiš je dobio gripž, kao i pjesme koje sam ja komponovala”, rekla je Vukomanovićeva.

Vlasnik i direktor Fabrike obuće “Dermal” Radenko Bubić rekao je da je zadovoljan zbog prisustva velikog broja najmlađih sugrađana.

“Oni su nam i najvažniji jer su budućnost našeg grada. Ovo je naš poklon njima i nadam se da ćemo biti u prilici da im često poklanjamo ono što žele, ali i što im je potrebno za bolje i kvalitetnije uslove za učenje i rad”, poručio je Bubić.

Mališani su gromoglasno pozdravili Leontinin nastup, pjevajući i igrajući sa njom.

Dječak Mitar Blagojević rekao je da mu se koncert dopao.

“Na bini smo plesali i bilo je baš lijepih pjesama. Nadam se da ćemo i sljedeće godine isto ovako nekoga lijepog da upoznamo i da pjevamo”, rekao je Mitar.

Koncert je organizovan u saradnji sa kotorvaroškim Centrom za kulturu, sport i informisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana