Održan humanitarni koncert za liječenje Danijele Gvozdenović

Srna
Održan humanitarni koncert za liječenje Danijele Gvozdenović

BRATUNAC - U Bratuncu je večeras održan humanitarni koncert za pomoć pri liječenju djevojke Danijele Gvozdenović, koja boluje od tumora.

Bratunčani su pokazali humanost i posjeta je bila izuzetna, jer je bioskopska sala u Domu kulture bila puna, a mnogi su stajali zbog nedovoljnog broja mjesta za sjedenje.

Sav prihod od ulaznica i dobrovoljnih priloga namijenjen je za liječenje djevojke oboljele od raka.

Organizator koncerta bila je bratunačka izvorna pjevačka grupa "Filip Višnjić". Vođa grupe Nebojša Banduka zahvalio je posjetiocima za solidarnost, kao i pjevačkim grupama iz Rogatice, sa Sokoca i iz Bijeljine.

On je zahvalnost iskazao i ovdašnjem Kulturno-umjetničkom društvu "Most", solisti Milici Stajić i guslarima Mlađenu Ubiparipoviću, Čedi Pustivuku i Novici Vujadinoviću za besplatno učešće u programu.

Banduka je poželio uspješan nastavak liječenja Danijeli, čiji je otac Rade nedavno preminuo. On je pritom izrazio očekivanje da će biti obezbijeđena potrebna sredstva.

Sredstva za nastavak Danijelinog liječenja prikupljaju i sindikalne organizacije u bratunačkim i srebreničkim firmama, jer je liječenje neophodno nastaviti u inostranstvu.

Zahvaljujući humanosti građana i prikupljenim sredstvima Danijela je prošle godine započela liječenje u Italiji koje je potrebno nastaviti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana