Od srca za Stefanovo srce

M. V.
Od srca za Stefanovo srce

Gradiška - Humanitarnom koncertu "Od srca za jedno malo srce", koji je održan preksinoć u Gradišci, s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje tromjesečnog Stefana Samardžije, koji je rođen sa teškom srčanom manom, prisustvovalo je više od 500 ljudi.

Na koncertu, koji su organizovali Udruženje "Svjetlost", Fondacija "Solidarnost" i Kulturni centar Gradiška nastupile su "Pinkove zvjezdice" David Radosavljević i Valentina Mec, hor Osnovne muzičke škole "Branko Smiljanić" Gradiška, Milica Runjo i članovi plesnih klubova "Dens step" iz Gradiške i "Ritam" iz Srpca.

- Najviše volim da nastupam na humanitarnim koncertima, jer na taj način mogu da pomognem bolesnoj djeci - kaže David.

Valentina je istakla da se uvijek rado odazove pozivima za nastupe na humanitarnim koncertima.

Direktor Kulturnog centra Gradiška Željko Blagojević je rekao da je humanitarni koncert deseta manifestacija za pomoć Stefanu, kojem su neophodne dvije operacije srca, koje će biti obavljene u inostranstvu. Prva operacija zakazana je za 9. februar i koštaće više od 130.000 maraka, a približan iznos biće potreban i za drugu, nakon koje će Stefan, prema prognozi ljekara, moći normalno da živi. Do 31. januara aktivan je i humanitarni broj 1412.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana