Novi asfalt kao poklon za četvrto dijete

D. Jovičić
Novi asfalt kao poklon za četvrto dijete

SRBAC - Porodica Jugoslava Lepira iz Kukulja kod Srpca uskoro će biti bogatija za četvrto dijete, a kao nagrada za doprinos u povećanju nataliteta stigao im je novi asfaltni put.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Kukulje Radojica Vidović rekao je da se radi o kraku lokalnog puta, u dužini od 120 metara, koji vodi do kuće porodice Lepir.

- Prije godinu dana Jugoslav me zamolio da pokušamo asfaltirati dionicu puta prema njegovoj porodičnoj kući i tada sam razgovarao sa direktorom građevinske firme “Niskogradnja” iz Laktaša Ljubomirom Ćubićem, koji je rado prihvatio da snosi dio troškova, ali je u šali rekao da će to učiniti ako ova porodica dobije i četvrto dijete. Tada su Lepiri imali samo troje djece, a supruga je u međuvremenu ostala trudna i uskoro bi trebalo da se porodi, tako da smo sa svoje strane ispunili obećanje - rekao je Vidović.

Ističe da su Lepiri svakako planirali proširenje porodice tako da im je novi put došao kao dodatna nagrada.

- Zahvaljujem i gradonačelniku Laktaša Miroslavu Bojiću koji je takođe finansijski pomogao ovu investiciju jer se put nalazi na granici sa gradom Laktaši - rekao je Vidović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana