Nevladina organizacija “Milenijum” iz Srpca: Besplatne kreativne radionice za mlade

D. J.
Nevladina organizacija “Milenijum” iz Srpca: Besplatne kreativne radionice za mlade

SRBAC - Nevladina organizacija “Milenijum” iz Srpca organizuje besplatne kreativne radionice za mlade, uzrasta od 11 godina i starije, koje počinju danas.

Biće organizovane radionice dekupaža, izrade nakita i fotografisanja. Radiće se svakog ponedjeljka od 14 časova u kancelariji “Milenijuma” koja se nalazi na drugom spratu Vatrogasnog doma u Srpcu.

Izvršni direktor “Milenijuma” Sanela Vidović kaže da mjesta još ima i dodaje da su dobrodošla sva djeca i mladi koji su raspoloženi za kreativan rad.

- Prijave se mogu izvršiti lično u vrijeme održavanja radionica ili putem “Fejsbuk” profila NVO “Milenijum”. Imamo u planu i organizovanje zajedničkih radionica sa djecom sa posebnim potrebama iz udruženja “Izvor” - rekla je Vidovićeva.

Radionice će trajati do početka marta, kada je planirana završna izložba i prezentacija kratkog videa koji će pokazati šta su polaznici radili tokom četiri mjeseca.

U “Milenijumu” teku i završne pripreme za realizaciju humanitarne akcije “Jedan slatkiš - jedno dijete”, koja će početi 1. decembra, a prikupljaće se poklon-paketići za djecu iz socijalno ugroženih i višečlanih porodica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana