Nastavak masovne vakcinacije u Prijedoru, na terenu i mobilni tim

Srna
Foto: Srna

PRIJEDOR - Dom zdravlja Prijedor nastavlja masovnu vakcinaciju stanovnika protiv kovida 19, bez prethodnog zakazivanja, a pored vakcina proizvođača "Sinofarm" i "Astra Zeneka", građanima je od danas dostupna i prva doza vakcine "sputnjik ve".

Imunizacija se obavlja na punktu za vakcinaciju u sali Vatrogasnog doma, saopšteno je Doma zdravlja.

"Vakcinacija se obavlja od 9.00 do 19.00 časova radnim danima, kao i subotom od 7.00 do 14.00 časova", navodi se u saopštenju.

Vakcinacije će biti organizovana i u ambulanti Ljubija u utorak, 24. avgusta, ambulanti Kozarac u srijedu, 25. avgusta, te u ambulanti u Omarskoj u četvrtak, 26. avgusta, sve od 10.00 do 14.00 časova.

Stanovnicima ovih mjesnih zajednica biće dostupne vakcine proizvođača "Sinofarm" i "Astra zeneka".

"Pored navedenog, mobilni tim za imunizaciju Doma zdravlja Prijedor za naše nepokretne sugrađane pruža usluge vakcinacije na kućnim adresama. Osobe koje pripadaju ovoj kategoriji treba da pozovu Higijensko-epidemiološku službu na telefon 052/238-104 i dogovore termin kućnog davanja vakcine", saopšteno je iz Doma zdravlja.

Stanovništvu je ovom prilikom upućen poziv da se vakcinišu protiv bolesti kovid 19, kako bi zaštitili sebe i osobe s kojima dolaze u kontakt, te tako utiču i na smanjenje širenja ove bolesti u ovom gradu. /kraj/st/bb/foto
Stanko
Stanko Smoljanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana