Narušeni odnosi u srbačkom SP-u: Dva odbornika talasaju odbor

M. L.
Narušeni odnosi u srbačkom SP-u: Dva odbornika talasaju odbor

Srbac - Odnosi u SP-u u Srpcu narušeni su nakon što nisu uspjeli da formiraju odbornički klub na konstitutivnoj sjednici novog skupštinskog saziva, a u međuvremenu su propali i njihovi pregovori o formiranju vlasti sa SNSD-om i DNS-om, koji će imati većinu.

Da je u SP-u došlo do trzavica potvrdilo je i neujednačeno glasanje njihovih odbornika na sjednici koja je održana u utorak. Zanimljivo je to što je predsjednik ove partije u Srpcu i bivši načelnik Drago Ćirić bio na jednoj, a Mladen Dragosav i Nenad Babić na drugoj strani. Kako saznajemo, Dragosav bi mogao istupiti iz partije i dati podršku SNSD-u, čiji je član bio do prije pet godina.

Ćirić ipak tvrdi da u odboru sve funkcioniše kako treba, samo da odnosi nisu dobri između Dragosava i Babića. On je naglasio da će to biti riješeno u narednom periodu.

- Jedinstvo u stranci je sasvim dobro, mene podržavaju i jedan i drugi, ali njih dvojica imaju nekih neriješenih problema i ne mogu nikako zajedno - rekao je Ćirić.

Dodaje da ne želi svađu u stranci dok traje post, te da će sve probleme riješiti poslije Božića. Od Dragosava juče nismo uspjeli da dobijemo izjavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana