Namještaj za škole, Dom zdravlja i Policijsku stanicu

S. Đ.
Namještaj za škole, Dom zdravlja i Policijsku stanicu

Kozarska Dubica - Sberbanka a.d. Banjaluka donirala je juče opštinskoj upravi Kozarske Dubice namještaj za opremanje nekoliko ustanova.

Donacije su uručene osnovnim školama "Vuk Karadžić", "Majka Knežopoljka" i "Sveti Sava", Srednjoškolskom centru "Nikola Tesla", Policijskoj stanici Kozarska Dubica, te Domu zdravlja "Kozma i Damjan".

Direktor Srednjoškolskog centra Senada Zlokapa izrazila je zahvalnost zbog donacije namještaja istakavši da će on biti iskorišćen za opremanje školskih kancelarija i nastavničke zbornice.

- Nastavnici su oduševljeni novim, svježim ambijentom i veoma smo zahvalni što nam je Sberbanka izašla u susret - rekla je Zlokapa.

Regionalni direktor Sberbanke za regiju Potkozarje Dragana Udovčić istakla je da ta banka uvijek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske.

- Veoma smo srećni što možemo da pomognemo tamo gdje je pomoć najpotrebnija. Sberbanka Banjaluka se trudi da lokalnim zajednicama izlazi u susret, te je u sklopu ovog segmenta društveno odgovornog poslovanja donesena odluka da se pomogne opštinskim organizacijama Kozarske Dubice - kazala je Udovčićeva.

Direktor Osnovne škole "Majka Knežopoljka" iz Knežice Božana Vukić rekla je da je namještaj iskorišćen za opremanje kancelarija i školskih kabineta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana