Nagrađena najljepša pisma Djeda Mrazu

E. G. S.
Nagrađena najljepša pisma Djeda Mrazu

Banjaluka - U tradicionalnoj akciji Pošta Srpske "Pišem pismo Djedu Mrazu" pristiglo je 6.000 pisama, a pobjednicima su juče uručene vrijedne nagrade.

Najljepše pismo na području banjalučke radne jedinice poštanskog sistema napisala je đak laktaške OŠ "Mladen Stojanović", Milica Mirjanić koja je osvojila bicikl za nagradu.

- Pismo sam napisala u obliku pjesme jer volim da pišem poeziju. Posebno sam se potrudila kako bih osvojila bicikl za sebe i brata - rekla je Milica.

Najljepše pismo na području dobojske regije je napisala Tanja Aleksić, đak teslićke OŠ "Petar Petrović Njegoš", dok je u Foči Djedu Mrazu je pristiglo 558 pisama, a najbolje od njih je napisao Stefan Ostojić iz OŠ "Sveti Sava".

- Deda Mraze, ja slušam mamu i tatu i ne psujem. Kad mi daju marku ja kupim čips i vratim pola marke - napisao je, između ostalog, Stefan, koji je nagrađen biciklom.

Nagrade su uručene u svih devet radnih jedinica preduzeća "Pošte Srpske", a mališani koji su osvojili drugo i treće mjesto dobili su trotinete i MP3 plejere.

OŠ "Sveti Sava" iz Doboja je dobila LCD televizor jer su njeni đaci poslali najviše pisama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana