Načelnik opštine Prnjavor izvrijeđao premijera Srpske

V. K.
Načelnik opštine Prnjavor izvrijeđao premijera Srpske

Prnjavor - Odbornici SNSD-a i drugih stranaka u petak su napustili sjednicu Skupštine opštine Prnjavor, jer je, tvrde, načelnik opštine Siniša Gatarić na najgrublji način izvrijeđao premijera Srpske Željku Cvijanović.

Iz prnjavorskog odbora SNSD-a je saopšteno da je Gatarić, bez povoda, za govornicom i pred kamerama Cvijanovićevu izvrijeđao "kao premijera, ženu, majku, tako da su i predstavnici OEBS-a ostali šokirani".

- Ovakvim bahatim i prostačkim ponašanjem Gatarić nas je zavadio sa svim normalnim ljudima i doveo u izolaciju, tako da opštinu sada zaobilaze ugledni ljudi - kazali su u SNSD-u, uz ocjenu da Cvijanovićeva i Vlada RS, zbog projekata koji se sprovode na području Prnjavora, zaslužuju pohvale, a ne uvrede.

- Sramotu zbog ovakvog prostakluka i nedoličnog ponašanja načelnika Gatarića dokazuju i oni koji su gledali u pod kada je Gatarić izgovarao riječi, a zbog ličnog interesa moraju da ćute - navedeno je u saopštenju SNSD-a.

Gatarić je rekao da "ne vidi da je bilo čime uvrijedio premijerku".

- Neka oni elaboriraju u čemu je suština moje uvrede - rekao je Gatarić, uz ocjenu da oni neće da rade i da su i ranije bili odsutni sa skupština i tražili povod da bi napravili incident.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana