Na ulazu u Gacko posjetioce „dočekuje“ Matej Mučibabić: Šampionu posvetili bilbord

Miloš Vasiljević
Foto: Miloš Vasiljević

GACKO – Da bilbordi u malim opštinama, suprotno uvriježenom mišljenju, ipak nisu rezervisani samo za političare i političke poruke pokazuje i primjer iz Gacka, gdje od večeras na ulazu u grad sve posjetioce „ dočekuje i ispraća“ tamošnja najveća sportska zvijezda - Matej Mučibabić.

Član Kik boks kluba “Tigar” iz Gacka spada u red najperspektivnijih sportista Srpske, a svoju klasu potvrdio je i nedavno kada je u Istanbulu postao evropski juniorski šampion u kik- boksu u disciplini K1 do 75 kilograma i to pod zastavom Srbije.

Prema riječima trenera Veselina Đuričića klub je do sada iznjedrio mnogo šampiona, a ovo je  najmanje što su mogli uraditi za njega. Kako kaže za “Glas Srpske” Mučibabić je najbolji predstavnik ove male opštine, jer ne zna poraz, a već postaje i uzor mladim naraštajima zbog sportske discipline, ali i zdravog načina života.

- Za sve vrhunske rezultate koje je Matej Mučibabić postigao u ovoj sezoni, a osvojio je sve što se moglo osvojiti, bez poraza je na svim takmičenjima, mi iz kluba u dogovoru  sa njegovim roditeljima riješili smo da mu se bar malo odužimo postavljanjem bilborda u našem gradu - rekao je Đuričić i dodao da su svi u klubu prezadovoljni sa novom zvijezdom.

Matej Mučibabić kao i obično skroman, za ''Glas Srpske” ističe da je prijatno iznenađen.

- Nisam znao da se takvo nešto sprema, ovo je veliko iznenađenje za mene. Hvala svima koji su se potrudili da urade bilbord na ulasku u grad. Gacko je moj grad i ovo mi mnogo znači. Na meni je da treniram kao i do sada i da u ringu pokažem sve što znam. Ubijeđen sam da je samo nebo granica - rekao je Mučibabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana