Na prodaju parcela sa dva objekta u Poslovnoj zoni Ramići

M. V.
Na prodaju parcela sa dva objekta u Poslovnoj zoni Ramići

Banjaluka - Gradska uprava ponudiće na prodaju građevinske parcele sa objektima u Poslovnoj zoni Ramići, a javna licitacija će biti održana 24. aprila.

-  Kupcima će biti ponuđena građevinska parcela površine 4.749 metara kvadratnih na kojoj se nalaze restoran i komercijalna služba - saopštili su iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Dodali su da u javnoj prodaji mogu učestvovati domaći i strani privrednici koji obavljaju djelatnosti predviđene Regulacionim planom "Poslovne zone Ramići".

- Komisija će, prije održavanja ponovljene licitacije, pregledati dospjele prijave i konstatovati ko ispunjava uslove za učešće - naveli su u saopštenju.

Dodali su da ponuđači treba da dostave prijavu do 20. aprila, a detaljnije informacije mogu dobiti u Odjeljenju i pozivom na broj: 051/220-280.

Poslovnu zonu u Ramićima čine uređeno građevinsko zemljište spremno za investitore, izgrađeni objekti, razvijena prateća infrastruktura potrebna za razvoj preduzetništva sa naglaskom na proizvodnu djelatnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana