Mrkonjić Grad: Počeli infrastrukturni radovi vrijednosti 1.137.000 KM

Srna
Mrkonjić Grad: Počeli infrastrukturni radovi vrijednosti 1.137.000 KM

MRKONjIĆ GRAD - Na području opštine Mrkonjić Grad počelo je nasipanje i asfaltiranje lokalnih puteva, te rekonstrukcija i asfaltiranje gradskih ulica u vrijednosti od 1.137.000 KM, rekla je Srni načelnik ove opštine Divna Aničić.

Ona je naglasila da će se nakon završetka ovih radova dobiti šest kilometara novog asfalta u sedam mjesnih zajednica i oko tri kilometra modernizovanih i rekonstruisanih gradskih ulica.

Aničićeva je objasnila da se ove aktivnosti sprovode u skladu sa planiranim Programom kapitalnih investicija koji je usvojen na sjednici Skupštine.

"Smatramo da je neophodno održati javne investicije kako bi se bar malo ublažio pad ekonomije koji je izvjestan zbog trenutnih raznih zabrana i ograničenja usljed teške epidemiološke situacije", istakla je Aničićeva.

Aničićeva je prethodnih dana potisala sa direktorom firme "Mrkonjić putevi" Trivunom Milanovićem ugovore o realizaciji ovih projekata.

Milanović je naglasio da mu je drago što se radi i u ovom teškom vremenu, te da će se potruditi da ispune svoje obaveze u skladu sa ugovorom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana