Mozzart donirao opremu FK Borac iz Osinje

GS
Mozzart donirao opremu FK Borac iz Osinje
Foto: Mozzart | Mozzart donirao opremu FK Borac iz Osinje

DERVENTA Fudbalski klub Borac iz Osinje tradiciju ovog sporta u okolini Dervente gaji od 1975. godine. Ranije su igrali Treću regionalnu ligu, a bili su i osvajači Kupa dobojske regije. Trenutno se takmiče u Četvrtoj ligi RS, a žele da se vrate u viši rang.

Želja bi mogla da im se ostvari u novim dresovima koje im je, kao znak podrške, donirala kompanija Mozzart.

-Veoma smo zadovoljni ovom donacijom, zaista je odličan kvalitet opreme, ovo su najbolji dresovi koje smo do sada dobili. Momci su oduševljeni, a cijeli klub iskazuje poštovanje i zahvalnost prema kompaniji Mozzart - kaže predsjednik FK Borac iz Osinje kod Dervente Slaven Ćorić.

Klub je od osnivanja igrao u nižim seoskim ligama sve do devedesetih, a ponovo je oformljen 2007. godine.

Sada broje oko 30 članova seniorske ekipe koja je, po završetku sezone, bila na sedmom mjestu Četvrte lige RS Doboj- Brod.

Želja im je da naredne sezone napreduju na tabeli i uđu u višu, Treću regionalnu ligu. Za sada nemaju omladinski pogon, ali bi voljeli da u budućnosti oforme i Školu fudbala.

Pomoć radu kluba ponajviše pruža lokalna zajednica, te privrednici koji su porijeklom iz ovog kraja. Ekipi koja podržava FK Borac iz Osinje pridružila se i kompanija Mozzart na čemu su im fudbaleri ovog tima izuzetno zahvalni. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana