Modriča: Dušan Ivković pobjednik opštinskog takmičenja u ribolovu

Srna
Modriča: Dušan Ivković pobjednik opštinskog takmičenja u ribolovu

Modriča - Dušan Ivković iz Modriče, sa ulovljenih 3.120 grama sitne ribe ukupni je pobjendik 19. Opštinskog sportsko-ribolovnog takmičenja "Lov ribe udicom na plovak", koje je u okviru obilježavanja Vidovdana - Dana opštine Modriča danas održano između dva mosta na rijeci Bosni.

Na takmičenju je učestvovalo 14 takmičara od kojih devet u kategoriji seniori i pet u kategoriji kadeti u muškoj konkurneciji.


Drugo i treće mjesto u kategoriji seniora, iz koje je i apsolutni pobjednik takmičenja, pripalo je Marku Vukmiroviću i Mirku Stojčević.

Prvo mjesto u kategoriji kadeta osvojio je Jovo Krajišnik sa ulovom od 740 grama. Drugo mjesto pripalo je Zoranu Udovičiću, a trećeplasirani je Đorđe Bradašević iz Miloševca kod Modriče.

Pobjednik takmičenja, 21-godišnji Ivković rekao je da je, uprkos malom broju takmičara, konkurencija bila jaka.

"Kiša koja je padala tokom cijelog takmičenja otežala je lov zbog čega su i rezultati slabiji u odnosu na prošlu godinu", rekao je Ivković koji je na prošlogodišnjem takmičenju osvojio treće mjesto u kategoriji juniora.

Predsjednik takmičarske komisije Milorad Todorović istakao je da je zbog lošeg vremena bio znatno manji broj takmičara u odnosu na prethodnih 18 takmičenja.

Pokrovitelj takmičenja, koje je organizovalo Sportsko ribolovno društvo "Optima", kao i prethodnih godina bila je opština Modriča.

Pehar za apsolutnog pobjednika i diplome uručeni su kod lovačke kuće u Botajici gdje je pripremljen ribarski ručak za takmičare, organizatore manifestacije i goste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana