Mladi socijaldemokrati uredili terene oko "Korana"

Srna
Mladi socijaldemokrati uredili terene oko "Korana"

PALE - Mladi socijaldemokrati na Palama danas su organizovali akciju uređenja sportskih terena oko nekadašnjeg hotela "Koran".

"Svjesni smo napretka i poboljšanja života u našoj opštini i uređenja Pala, zato želimo da damo doprinos uređenjem terena. Markirali smo teniske, odbojkaške terene, donijeli dvije nove mreže, zamijenili stare i postavili nove tribine, okrečili zid", rekao je novinarima predsjednik Opštinskog odbora MSD-a Pale Luka Cicović.

On je dodao da kao mlada organizacija svakodnevno sprovode niz aktivnosti, a da je sportske terene trebalo da urede ranije, ali nisu bili u mogućnosti zbog mjera uvedenih povodom epidemiološke situacije.

Cicović je pozvao mlade da im se pridruže kako bi zajedničkim radom poboljšali standard i život na Palama.

Član Mladih socijaldemokrata Pale Stefan Stajčić rekao je da im je cilj poboljšanje lokalne zajednice, te podsjetio da su ranije bili angažovani na izgradnji i postavljanju klupa na paljanskom šetalištu, čistili prostor oko nekadašnjeg hotela "Panorama", gdje su uklonili gomilu smeća.

Stajčić je dodao da je današnja akcija samo jedna u nizu akcija koje sprovode, te pozvao sve građane da se aktiviraju da, bez obzira na političku opredijeljenost, očiste svoju sredinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana