Mladi se pripremaju za predizbornu kampanju

A. J.
Mladi se pripremaju za predizbornu kampanju

Jahorina - Aktiv mladih Socijalističke partije (SP) organizovao je na Jahorini edukaciju i obuku mladih socijalista, kojoj je prisustvovalo oko 60 najaktivnijih omladinaca, kandidata i nosilaca značajnih aktivnosti na predstojećim lokalnim izborima.

Riječ je o obuci iz oblasti izbornih kampanja, uspješne komunikacije i javnog nastupa.

Predsjednik Aktiva mladih SP-a Andrea Dorić kaže da je trening bio značajna prilika za edukaciju, što je jedan od preduslova za uspjeh socijalista na predstojećim lokalnim izborima, ali i za uspješnu izbornu kampanju ove godine.

- Ovakvih obuka će biti sve više, zbog velikog broja novih mladih članova koji pristupaju našoj partiji i imaju veliku želju za znanjem o politici i političkim vještinama - istakla je Dorićeva.

Predsjednik SP-a Petar Đokić podržao je aktivnosti Aktiva i istakao da mladi treba potpuno ravnopravno i slobodno da učestvuju u svim društvenim aktivnostima, pa tako i u politici.

- Cilj nam je da mladi ljudi postanu društveno aktivniji i prepoznaju mogućnosti i šanse društvenog aktivizma. SP je prvi formirao Aktiv mladih, a potom su nas slijedile i druge političke partije - rekao je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana