Mladi Bilećani uspješno završili školu ribolova

Srna
Mladi Bilećani uspješno završili školu ribolova

BILEĆA - Devedesetoro djece - polaznika škole ribolova u Bileći danas je dobilo diplome nakon što su uspješno završili obuku u organizaciji lokalnog Sportsko-ribolovnog društva.

Direktor Sportsko-ribolovnog društva Bileća Miodrag Asanović izrazio je zadovoljstvo zbog škole ribolova, istakavši da je jedan od ciljeva društva da što više mladih ljudi uključe u rad i nauče sportskom ribolovu.

-To su budući ribolovci evropskih voda i svjetskih voda. Idemo stopama napretka, rad i organizacija je na visokom nivou - rekao je Asanović novinarima.

Polaznici su prošli obuku iz osnova ribolova koji su im proteklih dana na Bilećkom jezeru prezentovali profesionalni ribolovci, a ideja za školom ribolova potekla je od Uprave Sportsko-ribolovnog društva Bileća.

Jedna od polaznica škole ribolova, sedmogodišnja Jovana Asanović kaže da je naučila mnogo, te da će nastaviti da se bavi ribolovom.

Članovi Sportsko-ribolovnog društva Bileća posebnu zahvalnost uputili su Sportsko-ribolovnom savezu Srpske. Maloj školi ribolova i današnjoj dodjeli diploma prisustvovali su i predsjednik Upravnog odbora Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske Gordan Mišeljić i načelnik opštine Bileća Veselin Vujović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana