Ministar Duško Milunović i ribolovci isprobali sreću na Drenovi

Srna
Ministar Duško Milunović i ribolovci isprobali sreću na Drenovi

Prnjavor - Na osmom Ribolovnom kupu Saveza ratnih vojnih invalida (RVI) Republike Srpske, koji je juče održan na jezeru Drenova u Prnjavoru, učestvovalo je deset ekipa koji su uz druženje i razgovor proveli ugodan dan u prirodi.

Druženju ratnih vojnih invalida pridužio se i ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović, koji je u takmičenju učestvovao sa ekipom “Klen” iz Kozarske Dubice.

- Ovo je bila prilika za lijepo druženje ratnih vojnih invalida svih kategorija - kratko je rekao Milunović.

Iako je na Ribolovnom kupu plasman takmičara bio najmanje važan, prvo mjesto pripalo je domaćinu takmičenja, odnosno ekipi ribolovaca iz Prnjavora.

Član pobjedničke ekipe Petar Janković istakao je da već pola decenije učestvuje na ovom takmičenju, naglasivši da je na Drenovi imao odličan ulov od 2.430 grama. Predsjednik Saveza RVI RS Dragan Vrhovac rekao je da ovo takmičenje ima tradicionalni karakter te da je ranije održavano u Rogatici, Gradišci i Foči.

- Na ovogodišnjem Ribolovnom kupu učestvovalo je devet ekipa ratnih vojnih invalida iz svih krajeva Srpske, kao i tim Saveza RVI Vojvodine – rekao je Vrhovac. 

Goran Mionić iz Saveza RVI Vojvodine rekao je da već šest godina dolaze u Republiku Srpsku kako bi učestvovali na ovom takmičenju, istakavši da ih domaćini i članovi RVI uvijek srdačno dočekaju. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana