Milići: Ubjedljiva prednost Momira Lazarevića

Srna
Milići: Ubjedljiva prednost Momira Lazarevića

Milići - Kandidat SNSD-a Momir Lazarević osvojio je 2.765 glasova na današnjim prijevremenim izborima za načelnika opštine Milići, dok je kandidat SDS-a Miloš Radić osvojio 1.470 glasova, pokazuju prvi podaci Izbornog štaba SNSD-a.

Šef Izbornog štaba SNSD-a Mile Lalović izjavio je Srni da je, prema informacijama ovog izbornog štaba, na današnje izbore izašlo 4.447 birača, odnosno 53,1 odsto ukupno registrovanih birača u opštini Milići.


Komentarišući nezvanične rezultate današnjeg glasanja, potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je Srni da je pobjeda kandidata ove stranke očekivana.

"Smatram da je rezultat trebalo da bude ubjedljiviji, ali zadovoljni smo. Mislim da razlika u glasovima dovoljno govori o odnosu snaga. Mi smo ovaj rezultat znali, samo smo čekali da se to i ozvaniči", naveo je Višković.

U Opštinskoj izbornoj komisiji u Milićima rekli su da će prve preliminarne rezultate glasanja imati oko 22.00 časa.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Milići Momir Lazarević je predsjednik Opštinskog odbora ove stranke i izvršni direktor u milićkoj Kompaniji "Boksit".

Kandidat SDS-a Miloš Radić je diplomirani pravnik i predsjednik Opštinskog odbora ove stranke.

Voljom većine građana Milića 28. juna opozvan je načelnik Živojin Jurošević. Prethodno je, na majskom zasjedanju Skupštine opštine Milići, odbornička većina pokrenula inicijativu za opoziv Juroševića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana