Milenko Savanović opet na čelu Opštinskog odbora SP-a u Mrkonjić Gradu

V. P.
Milenko Savanović opet na čelu Opštinskog odbora SP-a u Mrkonjić Gradu

Mrkonjić Grad - Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije (SP) u Mrkonjić Gradu Milenko Savanović ponovo je izbran na tu funkciju.

To je odlučeno u petak uveče na izbornoj konferenciji socijalista te opštine, na kojoj je osim predsjednika izabran i 31 član ovog odbora.

- Novi Opštinski odbor gotovo 70 odsto čine mladi puni energije, snage i znanja i koji s pravom treba da rade, da sebi grade politiku, okvir za život i ambijent gdje će biti više radnih mjesta i jače ekonomije - kazao je Savanović.

Dodao da odluke donesene na ovoj izbornoj konferenciji predstavljaju pripremu za sedmi kongres socijalista, koji je zakazan za 19. novembar.

Kazao je da nije baš zadovoljan rezultatima koje je ova partija u Mrkonjić Gradu imala u prethodnom periodu, ali da vjeruje da će ponovo vratiti na snagu.

- Nisam zadovoljan izbornim rezultatima 2014. godine, ali smo znatno poboljšali rezultat 2016. godine i to je znak da Socijalistička partija ulazi u narod i dobija povjerenje ljudi - istakao je Savanović.

Uvjeren je da će socijalisti ponovo doći na snagu koju je ta partija imala 1997. godine.

- Tada smo dobili maksimalnu podršku naroda. Nadam se da će tako biti i u budućnosti da bismo zajedno gradili, koliko je to moguće u ovim neuređenim uslovima u kojima se nalazimo u BiH, i ojačali ekonomiju, te poboljšali standard života - naglasio je Savanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Una i Sana u opadanju
Una i Sana u opadanju
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana