Mila Damjanović učenik generacije u mrkonjićkoj OŠ "Petar Kočić"

GS
Mila Damjanović učenik generacije u mrkonjićkoj OŠ "Petar Kočić"

MRKONjIĆ GRAD - Osnovna škola "Petar Kočić"iz Mrkonjić Grada organizovala je večeras priredbu pod nazivom "Dan učeničkih postignuća" na kojoj su dodijeljene nagrade i diplome učenicima ove škole, a za učenika generacije proglašena je Mila Danilović.

Učenik generacije Mila Danilović kaže da je za nju velika čast biti učenik generacije i smatra da će joj stečeno znanje pomoći da bude uspješna i tokm školovanja u Gimnaziji.

Za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u toku školovanja Vukovom diplomom nagrađeni su učenici Ivana Vođević, Mila Danilović i Strahinja Milanović.

Ivana Vođević naglašava da je ponosna i radosna, jer je dobila ovu nagradu. Ivana planira da upiše Gimnaziju, a pored školskih obaveza recituje, pjeva i glumi.

-Recitovanje stihova je moj hobi koji neću mijenjati, a posebno sam zahvalna svojoj nastavnici srpskog jezika koja mi je mnogo pomogla da uspješno savladam tehniku recitovanja, te osvojim i zapažene nagrade, kao što je prvo mjesto na Republičkom takmičenju u Derventi - rekla je Vođevićeva.

Priredba “Dan učeničkih postignuća“ na kojoj je izveden i kulturno-zabavni program koji su izveli učenici Osnovne škole "Petar Kočić" održana je u istoimenom Kulturnom centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana