Mićić: Banja Dvorovi treba da bude nosilac razvoja regije

GS
Mićić: Banja Dvorovi treba da bude nosilac razvoja regije

BIJELjINA - Banja Dvorovi treba da bude nosilac razvoja Semberije i cijele regije, poručio je kandidat SDS Semberija i još devet političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić na predizbornom skupu u Dvorovima.

 “Nedavno smo se sa srpskim članom Predsjedništva BiH i predsjednikom Vlade Republike Srpske dogovorili da zajedno pomognemo Banji, da se završe hotel i zatvoreni bazen, što će biti korak ka tome da Banja Dvorovi zaživi u punom kapacitetu”, rekao je Mićić.

On je istakao da su Dvorovi selo dobrih domaćina, a da Banja ima ogroman potencijal koji treba bolje koristiti za otvaranje radnih mjesta i povezivanje sa semberskim poljoprivrednicima, kako bi bio omogućen sigurniji plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda.

“Ova mjesna zajednica je praktično predgrađe Bijeljine i u infrastrukturu u Dvorovima je tokom prethodnih 10 godina uloženo preko 2,5 miliona KM”, dodao je Mićić.

Na skupu SDS Semberija u Dvorovima odbornički kandidat Snježana Kašiković je govorila o potrebi i planovima stranke za unapređenje položaja djece, jer je profesionalno vezana za djecu kao psiholog u vrtiću.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana