Memorijalni turnir u odbojci od 3. do 5. septembra

SRNA
Foto: ILUSTRACIJA

PALE - Memorijalni turnir u ženskoj odbojci, posvećen preminuloj bivšoj odbojkašici Veselinki Slijepčević Obradović, biće održan na Palama od 3. do 5. septembra.

Turnir će biti održan u Sportsko-poslovnom centru "Peki" na Palama, a organizuje ga lokalni Odbojkaški klub "Jahorina" u okviru "Gospojinskih svečanosti" i Dana i krsne slave opštine Pale.

Trener Ženskog odbojkaškog kluba (ŽOK) "Jahorina" Danilo Tadić rekao je za Srnu da su se turniru odazvale odbojkašice beogradske "Crvene zvezda", ekipa "Bimal-Jedinstva" iz Brčkog i ekipa "Luka-Bar" iz Bara.

"Pozivamo sve ljubitelje odbojke i sporta, kao i sve prijatelje naše prerano preminule Veselinke Vese, da se odazovu ovom odbojkaškom turniru", rekao je Tadić. Memorijalni turnir "Veselinka Slijepčević Obradović" održava se treću godinu zaredom u organizaciji ŽOK "Jahorina" i uz podršku opštine Pale, a u okviru tradiconalnih "Gospojinskih svečanosti".

Veselinka Slijepčević Obradović rođena je 20. marta 1990. godine u Sarajevu, a odrasla i živjela na Palama, gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Diplomirala je pravo na Pravnom fakultetu na Palama Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Dugo godina se bavila odbojkom i bila član ŽOK "Jahorina". Iznenada je preminula 5. maja 2018. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana