Ljubiša Petrović, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine: Radiću u interesu svih građana Semberije

Srna
Ljubiša Petrović, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine: Radiću u interesu svih građana Semberije

BIJELjINA - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović poručio je danas da je spreman da radi za interese svih građana Bijeljine i Semberije.

- Spustiću se do problema koji svaki pojedinac našeg grada ima. Čovjek sam od konstrukcije, nisam od destrukcije, slobodouman sam, nisam potkupljen, nisam ucijenjen, slobodno razmišljam - rekao je Petrović na današnjoj promociji ispred prostorija SDS-a u Bijeljini.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da je Petrović, najbolje, najnaprednije i najpoštenije što Bijeljina i Semberija ima.

- Izabrali smo kandidata koji sa pravom može da reprezentuje naše stranke, kao i sve građane jednog od najvažnijih i najnaprednijih gradova u Srpskoj - poručio je Šarović.

On je rekao da Petrović nije izdao SDS, nego je ostao dosljedan.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je da ova partija i koalicija snažno stoje iza Petrovića.

On je izrazio ubjeđenje u njegovu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u Bijeljini jer je, prema njegovim riječima, glas za njega glas protiv svih anomalija u društvu.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Tomica Stojanović rekao je da je ova stranka zajedno sa koalicionim partnerom PDP-om izabrala najboljeg mogućeg kandidata za gradonačelnika Bijeljine.

Promociji je prisustvovao i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Slaviša Marković koji je čestitao Petroviću na kandidaturi i obećao mu bezrezervnu podršku ove stranke.

Promociji su prisustvovali zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić, članovi Predsjedništva ove stranke Mladen Bosić i Miladin Stanić, kao i narodni poslanik SDS-a u Skupštini Srpske Zoran Vidić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana