Lepa Brena gostuje u Drvaru

G.S.
Lepa Brena gostuje u Drvaru

Diva balkanske scene Lepa Brena gostuje nakon skoro 4 decenije u Drvaru - ova vijest je obradovala region i svakog Drvarčanina gdje god da danas živi!

Koncert u Sportskom centru u Drvaru organizuje se na inicijativu načelnice opštine koju su, u želji da Drvar u godini jubileja bude u centru pažnje, podržali prijatelji iz Beograda i Banja Luke.

Ideja je od prvog momenta pozitivno prihvaćena, a povod je stogodišnjica postojanja organizacija u Drvaru. Nakon što su Drvarčani iz Beograda prihvatili da osiguraju gostovanje te osigurali podršku organizatora "Travel for fun" Banjaluka, prijatelji okupljeni u Udruženju "Moj Drvar" iz Banja Luke preuzeli su na sebe da obezbijede tehničke uslove za održavanje koncerta.

"Očekujemo veliki broj gostiju iz regiona, smeštajni kapaciteti su već popunjeni i nadam se da ćemo biti dobri domaćini", poručili su iz organizacionog tima. Ulaz na koncert je besplatan i očekujemo dolazak najmanje 5000 ljudi. "Dugujem veliku zahvalnost svim ljudima, partnerima i sponzorima koji su podržali ideju i koji daju svoj doprinos realizaciji ovog velikog dogadjaja", istakla je načelnica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana