Leotarovi takmičari ostvarili zapažene rezultate u điu đici

Srna
Leotarovi takmičari ostvarili zapažene rezultate u điu đici

Trebinje - Takmičari u borilačkoj vještini điu đica "Leotar" iz Trebinja osvojili su 11 medalja - pet zlatnih, četiri srebrne i dvije bronzane na osmom Međunarodnom, a prvom Euro kupu "Budva open".

Na takmičenju koje je održano proteklog vikenda u Budvi učestvovalo je 28 klubova iz 14 zemalja.


Zlatne medalje osvojili su Aljoša Dabović u konkurenciji nada do 50 kilograma, Sara Novčić u konkurenciji nada do 52 kilograma, Pavle Milošević u konkurenciji kadeta do 55 kilograma, Marija Gordić u konkurenciji kadetkinje do 57 kilograma i Vasilije Gudelj u konkurenciji kadeti preko 81 kilogram.

Srebrne medalje osvojili su Pavle Dabović u kokurenciji nada do 37 kilograma, Hristina Radan u konkurenciji nada do 44 kilograma, Marko Šupić u konkurenciji nada do 55 kilograma i Milovan Milić u konkurenciji kadeta do 73 kilograma.

Bronzanim odličjima okitili su se Damjan Šupić u konkurenciji starih pionira do 38 kilograma i Miloš Gađža u konkurenciji kadeta preko 81 kilogram.

Takmičar "Leotara" Aljoša Dabović proglašen je za najboljeg takmičara na ovom takmičenju, a klub je u ukupnom plasmanu zauzeo četvrtu poziciju.

"Ovo je još jedna potvrda dobrog i marljivog rada i truda u ovom klubu i lijepa najava pred odlazak na naredno takmičenje koje nas očekuje sredinom ovog mjeseca u Njemačkoj", rekao je trener Lazar Vučković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana