Kozarska Dubica: Volonteri dali veliki doprinos u akcijama tokom epidemije

Srna
Kozarska Dubica: Volonteri dali veliki doprinos u akcijama tokom epidemije

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Skupštine Crvenog krsta opštine Kozarska Dubica Saša Ćirić rekao je da su u prvoj polovini ove godine volonteri Crvenog krsta dali veliki doprinos u realizaciji svih vidova pomoći koju je trebalo dostaviti krajnjim korisnicima tokom epidemije virusa korona.

Nakon Izvještajne skupštine te organizacije, Ćirić je, u izjavi novinarima, naglasio da je upravo u ovakvim situacijama, kao što epidemija novog virusa, vidljiva opravdanost postojanja ove organizacije.

"Ovu redovnu izvještajnu Skupštinu trebali smo održati ranije, ali nismo mogli zbog situacije u vezi pojave virusa korona. Ovo je prilika da se osvrnemo na ono što smo uradili tokom prošle godine, te da definišemo naredne aktivnosti", rekao je Ćirić.

Ćirić je precizirao da su rad sa mladima i podmlatkom, dobrovoljno davalaštvo krvi i pomaganje onima kojima je pomoć potrebna, ciljevi Crvenog krsta i u drugoj polovini ove godine.

"Pomaganje našim građanima bio je prioritet. Ovom prilikom zahvaljujem svim volonterima Crvenog krsta koji su dali svoj doprinos tokom borbe sa virusom korona. Pomagalo se starim i nemoćnim licima, dostavljala se hrana i druge kućne potrepštine, a Crveni krst je uvijek tu da pomogne svojim građanima onoliko koliko je u mogućnosti", naglasio je Ćirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana