Kozarska Dubica: Dezinfekcioni tunel postavljen ispred hitne službe Doma zdravlja

Srna
Kozarska Dubica: Dezinfekcioni tunel postavljen ispred hitne službe Doma zdravlja

KOZARSKA DUBICA – U krugu Doma zdravlja "Kozma i Damjan" u Kozarskoj Dubici postavljen je dezinfekcioni tunel koji je doniran Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta.



Načelnik opštine Radenko Reljić rekao je novinarima da su se, upravo zbog pandemije virusa korona u Republici Srpskoj i cijelom svijetu, mnoge organizacije uključile da budu donatori i pomognu zdravstveni sektor i stanovništvo da bi se zaštitili od zaraze.

"Preko opštinskog Crvenog krsta u Kozarsku Dubicu stigao je dezinfekcioni tunel, koji je donacija kompanije Koka-kola", precizirao je Reljić.

On je naveo da je dezinfekcioni tunel dat na upotrebu Domu zdravlja u kojem je najveća frekvencija pacijenata i postavljen je ispred Hitne službe.

"Zahvaljujem ljudima koji vode naš Crveni krst i koji su izlobirali ovu donaciju za naš grad i kompaniji Koka-kola. Poruka je ovo da se ljudi u nevolji ujedinjuju i pomažu jedni drugima i ovakvi primjeri su za svaku pohvalu", rekao je Reljić.

Dezinfekcioni tunel u krugu Doma zdravlja u Kozarskoj Dubici od sutra će biti u funkciji, a u njemu biva uništeno 99 odsto bakterija i virusa nakon raspršivanja dezinfekcionog sredstva.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta u Kozarskoj Dubici Goran Gajić zahvalio je Crvenom krstu Republike Srpske i kompaniji donatoru, istakavši da je dezinFicioni tunel kao donaciju na području prijedorske regije dobio samo Crveni krst u Kozarskoj Dubici, te da je donacija upotrijebljena na najbolji mogući način.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana