Kotor Varoš: Radno vrijeme šalter sale od 7.00 do 17.00 časova

Srna
Kotor Varoš: Radno vrijeme šalter sale od 7.00 do 17.00 časova

Kotor Varoš - Šalter sala opštine Kotor Varoš od danas radi prema novom rasporedu radnog vremena, s ciljem efikasnijeg rada i bolje dostupnosti svih odjeljenja i službi opštinske uprave prema građanima ove lokalne zajednice.

Umjesto dosadašnjeg radnog vremena od 7.00 do 15.00 časova, građani Kotor Varoša od danas će imati priliku da radnim danom na šalter salu dolaze u vremenu od 7.00 do 17.00 časova.


Osnovni cilj je da ova služba bude efikasnija i dostupna što većem broju građana, rečeno je u Administrativnoj službi opštine Kotor Varoš.

"Veliki broj naših ljudi radi na takvim poslovima da jednostavno ne mogu prije 15.00 časova napustiti svoja radna mjesta i doći da uzmu neke osnovne stvari kao što su lični dokumenti, izvodi iz matičnih knjiga, uvjerenja, potvrde, ovjera dokumenata i ostala prateća dokumenta vezana za matične knjige", rekao je šef Odsjeka za poslove prijemne i mjesnih kancelarija Zoran Kragić.

Opština poziva građane da se za usluge u šalter sali obraćaju i u poslijepodnevnim časovima, a ne isključivo prijepodne kako bi se smanjile gužve i rasteretio rad službenika, a usluga bila bolja i efikasnija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana