Kotor Varoš: Doček na otvorenom uz dobru zabavu i vatromet

Srna
Kotor Varoš: Doček na otvorenom uz dobru zabavu i vatromet

KOTOR VAROŠ - Brojni Kotorvarošani i gosti iz susjednih opština dočekali su Novu godinu na platou ispred nove zgrade opštinske uprave uz tradicionalni vatromet i dobru zabavu za koju su se pobrinuli lokalni muzičari i “Balkan haus bend”.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan poželio je tačno u ponoć Kotorvarošanima i gostima srećnu Novu godinu.

“Uz želju da 2023. godina bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost, te da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli”, rekao je Sakan okupljenim sugrađanima na platou ispred nove zgrade Opštinske uprave.

Sakan je istakao da je završena još jedna kalendarska godina, koja je većim dijelom bila uspješna za lokalnu zajednicu i njene stanovnike.

“U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga i realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane”, poručio je Sakan.

U toku novogodišnje noći bila je organizovana i podjela slatkiša za najmlađe posjetioce, kao i kuvano vino za sve prisutne.

Organizator dočeka Nove godine na Gradskom trgu u Kotor Varošu bila je opštinska Turistička organizacija uz pokroviteljstvo načelnika opštine.

Brojni Kotorvarošani su Novu godinu dočekali u svojim domovima, sa porodicom i prijateljima, a proslava je organizovana i u većini lokalnih ugostiteljskih objekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana