Kostićevoj novi direktorski mandat Srednjoškolskog centra Kotor Varoš

D. G.
Kostićevoj novi direktorski mandat Srednjoškolskog centra Kotor Varoš

Kotor Varoš - Dosadašnja direktorica Srednjoškolskog centra "Nikola Tesla" Kotor Varoš Danijela Kostić dobila je novi četvorogodišnji mandat.

Kostićeva je poslije sprovedene konkursne procedure dobila ubjedljivu podršku Školskog odbora, koji je birao između pet kandidata za direktorsku poziciju, a zatim i saglasnost Ministarstva prosvjete i kulture RS. Svoju prvobitnu odluku Školski odbor je jednoglasno potvrdio u četvrtak uveče i povjerio Kostićevoj novi mandat.

- Reizbor je direktni pokazatelj da je moj rad prepoznat i nagrađen, a u isto vrijeme nameće i odgovornost da nadmašim dosadašnje rezultate i budem još produktivnija, da bismo nastavili trend poboljšanja uslova za rad i učenje i osavremenjivanja škole - istakla je Kostićeva.

Za vrijeme njenog prethodnog mandata Srednjoškolski centar "Nikola Tesla" je doživio niz promjena.

- Investirano je u sanaciju krova, izmijenjena je unutrašnja i vanjska stolarija, urađena fasada i zamijenjen učionički namještaj. Opremili smo specijalizovane kabinete hemije, fizike, informatike i stručnih predmeta, tako da je naša škola postala reprezentativan objekat u gradu - rekla je Kostićeva i zahvalila na reizboru svim ljudima koji su učestvovali u tom procesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana