Kompletirana opštinska uprava u Rogatici

S. M.
Kompletirana opštinska uprava u Rogatici

Time je kompletirana opštinska administracija nakon novembarskih izbora u kojoj, po drugi put uzastopno, skupštinsku većinu ima SNSD u koaliciji sa PDP-om, Demosom i Ujedinjenom Srpskom.

Za novog-starog sekretara SO imenovan je Ljubiša Tomić. Na čelu Odjeljenja opšte uprave ostaje Andrijana Nešković, Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Biljana Simić, Odjeljenja za finansije Tijana Brkić, a Odjeljenja za inspekcijske poslove i poslove komunalne policije Željka Kojić.  Jedino novo ime je Desimir Despotović koji je imenovan za načelnika Odjeljenja za lokalni razvoj, privredu i društvene djelatnosti.

Pažnju odbornika  privukla je i informacija o epidemiološkoj situaciji na području opštine koju je podnio direktor Doma zdravlja “Dr Zoran Mitrović” Siniša Milješić, rekavši da je od pojave pandemije obolio 1.431 pacijent, od kojih je 39 umrlo. Zanimljivo je da se prilikom glasanja za ovu informaciju odbornici opozicije, SDS-a i DNS-a, nisu izjasnili ni za ni protiv, a nisu bili ni suzdržani, što je prvi put u dosadašnjoj parlamentarnoj praksi lokalnog parlamenta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana