Kompanija Mozzart nastavlja misiju podrške: Osnovcima iz Milića stigli novi sportski rekviziti

Mozzart
Kompanija Mozzart nastavlja misiju podrške: Osnovcima iz Milića stigli novi sportski rekviziti

Đacima Osnovne škole Aleksa Jakšić u Milićima od jeseni će časovi fizičkog vaspitanja i sporta biti još draži. Dok oni uživaju u ljetnom raspustu, na adresu njihove škole stigla je nova sportska oprema koju im je donirala kompanija Mozzart.

Potreba za sportskim rekvizitima je konstantna, a za donacije kompanije Mozzart smo saznali od nekih drugih osnovnih škola koje su u prethodnom periodu dobile podršku. Zato smo im se i mi obratili. Reakcije nastavnika, učenika i rukovodstva škole su veoma pozitivne, a ova donacija kompanije Mozzart će znatno unaprediti nastavu fizičkog vaspitanja – poručuje Radomir Madžarević, direktor ove obrazovne ustanove koja je osnovana davne 1909. godine.

 

 

Nove golove, mreže, lopte, vijače, obruče i čunjeve, osim đaka u centralnoj školi, moći će da koriste i osnovci koji pohađaju područna odjeljenja u selima Derventa, Dubnica i Skugrići.

 

Donacija školi Aleksa Jakšić jedna je u nizu u okviru društveno odgovorne misije kompanije Mozzart usmjerene na podršku obrazovanju. U prethodnom periodu uputili su donacije knjiga za školsku lektiru, računara, televizora i sportske opreme brojnim školama širom naše zemlje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana