Jelena Dešić novi predsjednik FK Borac Istočni Drvar

Srna
Jelena Dešić novi predsjednik FK Borac Istočni Drvar

DRVAR - Jelena Dešić novi je predsjednik Fudbalskog kluba Borac Istočni Drvar, koji ima tradiciju dugu 98 godina.

Dešićeva je na izbornoj Skupštini FK Borac jednoglasno izabrana na tu funkciju, nakon što je prethodnom sazivu Uprave istekao mandat.

-Za početak moramo popraviti sve narušene odnose. Svjesna sam da preuzimam klub u kojem ima mnogo problema. Borac postoji 98 godina i niko nema pravo da zbog ličnih nezadovoljstava dovodi u pitanje postojanje kluba sa tako dugom tradicijom - izjavila je Dešićeva Srni.

Ona je navela da je mnogo onih koji istinski vole ovaj klub, ali su zbog toga što se prema njima nisu odnosili sa poštovanjem, "digli ruke" od Borca.

-Moja želja je da vrata Borca budu otvorena za sve prave ljubitelje fudbala, da se što više djece uključi u ovaj sport i da ono što je građeno 98 godina ne bude uništeno zbog samovolje pojedinaca - rekla je Dešićeva.

Dešićeva je istakla da je Fudbalskom klubu Borac Istočni Drvar uručena vrijedna donacija u vidu sportske opreme od Drvarčanina Gorana Rodića - oca fudbalera Crvene Zvezde Milana i Luke Rodića.

Osim Dešićeve, juče su imenovani članovi Upravnog odbora Branko Vještica, Milan Kecman, Miroslav Martinović, Jovan Savić, Aleksandar Kunić i Bosiljka Bošnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana