Humanitarna akcija za Udruženje za pomoć djeci sa posebnim potrebama

Srna
Humanitarna akcija za Udruženje za pomoć djeci sa posebnim potrebama

Doboj - Studenti Visoke medicinske škole zdravstva Doboj organizovali su danas humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za rad Udruženja za pomoć djeci sa posebnim potrebama, koje broji 260 članova.

Predsjednik Unije studenata Visoke medicinske škole zdravstva Aleksandra Stjepanović rekla je da su izdvajanjem simboličnog novčanog iznosa građani mogli da se posluže kolačima koje su napravili studenti ove zdravstvene ustanove, te kuvanim vinom ili čajem koji su poklon donatora.


Škola sporta "Sparta" organizovala je poligon spretnosti za najmlađe s ciljem da se građanima ukaže na probleme u radu Udruženja za pomoć djeci sa posebnim potrebama.

Trener u ovoj školi Budimr Luković navodi da je, u okviru Škole sporta, organizovana i grupa za rad sa djecom sa posebnim potrebama da bi se djeca socijalizovala i zadovoljio dio njihovih potreba.

Direktor Udruženja za pomoć djeci sa posebnim potrebama Sanja Živković navodi da Udruženjenje broji 260 članova i da se sve aktivnosti tokom 16 godina od formiranja odvijaju na volonterskoj bazi.

Akciju pod nazivom "Zimski sportski dan" koja je organizovana na platou hotela "Park", podržala je i Škola sporta "Sparta" te "Kutak za djecu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana