Hipo banka sponzor Nevesinjske olimpijade

M. L.
Hipo banka sponzor Nevesinjske olimpijade

Banjaluka - Hipo Alpe Adrija banka Banjaluka generalni je sponzor 140. nevesinjske olimpijade, tradicionalne kulturno-sportske i turističke manifestacije, koja će biti održana od 9. do 16. avgusta na području opštine Nevesinje.

Ovo je 13. godina zaredom kako Hipo banka podržava ovu manifestaciju.

- Hipo banka na ovaj način pokazuje da želi da bude dio lokalnog identiteta i da je partner na koga se može osloniti i računati na duge staze. Veliko povjerenje koje uživamo među građanima Nevesinja motiviše nas da nastavimo pružati finansijsku podršku ovom događaju, jer smo svjesni da na taj način doprinosimo očuvanju tradicije i kulture - kaže voditelj poslovnice Hipo banke u Nevesinju Mitar Buha.

Načelnik opštine Momčilo Šiljegović izrazio je zahvalnost Hipo banci na kontinuiranoj finansijskoj podršci koju pruža Nevesinjskoj olimpijadi.

Centralni događaj 140. nevesinjske olimpijade sa konjskim trkama i tradicionalnim i viteškim disciplinama biće održan 16. avgusta na Bratačkom lugu. Manifestaciju prati niz kulturnih i turističkih sadržaja kao što su sajam prehrambenih proizvoda i ručnih radinosti i izložbe slika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana