Hercegovačka kuća među šest svjetskih priča o održivom turizmu

Srna
Hercegovačka kuća među šest svjetskih priča o održivom turizmu

TREBINjE- Grad Trebinje ima dobre šanse da se sa pričom "Hercegovačka kuća" nađe među tri najbolje svjetske priče o održivom turizmu, a za koju se do 9. februara može glasati na internet stranici Grin destinejšn.

Iz gradske Turističke organizacije pozvali su sve da podrže Trebinje tako što će na linku https://greendestinations.org/events/2021-green-destinations-awards/green-destinations-story-awards-at-itb-berlin-2022-peoples-choice-award/ glasati za priču "Hercegovačka kuća" i time doprinijeti da Trebinje bude među tri najbolje svjetske priče o održivom turizmu, što bi bio ogroman uspjeh.

Posebno zanimljiva kategorija je "nagrada publike", u okviru koje će biti proglašena najbolja priča po izboru publike širom svijeta, saopšteno je iz gradske Turističke organizacije.

Grad Trebinje je pričom "Hercegovačka kuća" nominovan među šest svjetskih priča o održivom turizmu, a gradska Turistička organizacija pokrenula je promotivnu akciju "Trebinje - svjetska priča" čiji je cilj promocija ovog velikog rezultata.

Trebinje je ovaj rezultat ostvarilo u okviru internacionalnog takmičenja "Grin destinejšns 100 - najboljih priča o održivosti" /green destinations - top 100 sustainability stories/, a promotivnu akciju podržaće Agrarni fond i Grad Trebinje.

Međunarodni žiri takmičenja je priču "Hercegovačka kuća" uvrstio među šest najboljih u okviru kategorije "Lokalni lanci snabdijevanja", od kojih će u okviru Međunarodnog sajma turizma u Berlinu - "ITB Berlin 2022" u martu biti izabrane tri najbolje priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana