Gradska uprava Bijeljina: Nova autobuska stanica nije rađena po ugovoru

Srna
Gradska uprava Bijeljina: Nova autobuska stanica nije rađena po ugovoru

BIJELjINA- Nova autobuska stanica u Bijeljini nije nikada u potpunosti završena jer radovi na ovom objektu nisu urađeni u skladu sa ugovorom i projektno-tehničkom dokumentacijom, tvrde iz Gradske uprave.

"Zbog toga je nakon primopredaje izvršenih radova u februaru 2022. godine Gradska uprava aktivirala bankarsku garanciju na teret izvođača u iznosu od 320.323,65 KM", saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

Iz Gradske uprave napominju da je nova autobuska stanica na tom mjestu izgrađena bez prateće studije saobraćaja, koja bi, kako kažu, za ovakve objekte trebalo da bude obavezna.

Iz Narodne koalicije "Pokrenimo Bijeljinu" juče su saopštili da objekat nove Autobuske stanice u Bijeljini, izgrađen prije tri godine, još nije u funkciji zbog nezainteresovanosti gradonačelnika Ljubiše Petrovića, iako je u njegovu realizaciju uloženo više od tri miliona KM.

Funkcioner SNSD-a Nedeljko Ćorić istakao je da je to samo jedan u nizu projekata koji su zaustavljeni u Bijeljini zbog, kako je rekao, "nesposobnosti gradonačelnika i njegovih saradnika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana