Gradonačelnik Zvornika obišao mjesto gradnje fiskulturne sale u naselju Tršić

Srna
Gradonačelnik Zvornika obišao mjesto gradnje fiskulturne sale u naselju Tršić

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je u naselju Tršić obišao mjesto gradnje fiskulturne sale Područne osnovne škole "Petar Kočić", u koju će biti investirano oko 400.000 KM.

Stevanović je rekao novinarima da većinu radova finansira mještanin Drago Vuković, uspješan privrednik u Njemačkoj.

Gradska uprava je obezbijedila oko 50.000 KM, a još će obezbijediti i priključak vode, električne energije, kanalizacije, kao i ostalu potrebnu dokumentaciju, dok će u dijelu građevinskih radova učestvovati i zvornička firma "Keso gradnja".

Stevanović je podsjetio da se Vuković prije izvjesnog vremena u neformalnom razgovoru ponudio da finansira ovaj objekat, što je prihvatila firma "Keso gradnja", te istakao kako Gradska uprava podržava sve investicije koje doprinose infrastrukturnom razvoju zvorničkog područja.

On je zahvalio svima koji su doprinijeli da učenici ove škole, kojih ima oko 140, dobiju reprezentativan objekat za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja.

Ovo je sedma fiskulturna sala koju su zvorničke osnovne i srednje škole dobile u posljednjih desetak godina.

Predstavnik firme "Keso gradnja" Dragiša Krstić rekao je da će korisna površina fiskulturne sale iznositi oko 500 metara kvadratnih i biće povezana "toplom vezom" sa školom.

Krstić očekuje da će biti u funkciji od početka drugog polugodišta, odnosno sredinom januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana