Gosti iz FBiH i Hrvatske na prijemima u Beogradu: Cilj bolja budućnost svakog djeteta

M. L.
Gosti iz FBiH i Hrvatske na prijemima u Beogradu: Cilj bolja budućnost svakog djeteta

BEOGRAD - Djevojčice i dječaci iz FBiH i Hrvatske, koji ove sedmice borave u Srbiji u okviru ljetnog kampa za srpsku djecu iz regiona, juče su nastavili posjetu Beogradu, gdje ih je ugostio i patrijarh srpski Porfirije.

Djecu, koja su posjetila Hram Svetog Save na Vračaru, primio je i ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji je izrazio zadovoljstvo što učesnici ljetnog kampa obilaze glavni grad Srbije i poručio da je Beograd glavni grad svih Srba.

- Ovde na ovim zidovima možete videti kontinuitet naše državnosti u novom stoleću. Da vidimo šta je iza nas, da znamo za šta se borimo i šta ćemo ostaviti našoj deci jednog dana. Imam dva sina i kćer i sve što radim radim za njih i budućnost svakog deteta u Srbiji i svakog srpskog deteta - rekao je Selaković.

Djeci je dobrodošlicu poželjela i supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Tamara Vučić.

- Osim što ste dobri učenici i izvršavate svoje obaveze, svako od vas ima i hobi. Neko se bavi sportom, muzikom, pevate, bavite se folklorom, glumom. Ako danas treba da vam dam savet, onda je upravo to da zadržite svoje hobije. Oni će vam pomoći u periodu adolescencije da tu snažnu energiju usmerite u dobrom pravcu - rekla je Vučićeva.

Ljetni kamp, koji je okupio 45 djece, počeo je u ponedjeljak u Novom Sadu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana