Fudbalski veterani Kotor Varoša i Kranja čuvaju bratske veze

D. K.
Fudbalski veterani Kotor Varoša i Kranja čuvaju bratske veze

Kotor Varoš - Fudbalski veterani iz Kotor Varoša i Kranja obilježili su vrijedan jubilej - 40 godina bratskih odnosa ovih opština.

Prvi susret sportskih prijatelja organizovan je povodom Dana opštine Kranj na inicijativu župana Boštjana Trilara, a obostrana želja je da postane tradicionalan uz učešće ekipa iz drugih pobratimskih opština. Gosti iz Kotor Varoša su prije početka utakmice uručili prigodne poklone domaćoj ekipi i čestitali Dan opštine. Utakmica je imala revijalni karakter pa je rezultat bio u drugom planu, a već naredne godine povodom 24. aprila - Dana opštine Kotor Varoš biće organizovan revanš meč.

- Kotor Varoš je jedna od 20 opština sa kojom njegujemo bratske odnose. Izuzetno nam je drago što u ovim teškim uslovima imaju odličan poslovni ambijent i da su opština sa najmanjom stopom nezaposlenosti u RS. Fudbalski veterani su uljepšali naš jubilej, a obostrana želja je da on postane tradicionalan - istakao je portparol opštine Kranj Igor Kalabić.

Fudbalski veterani iz Kotor Varoša su istakli da su počastvovani pozivom da uveličaju jubilej bratskih odnosa sa Kranjom.

- Domaćinu zahvaljujemo na gostoprimstvu i obećavamo da ćemo im upriličiti srdačan doček naredne godine - kazao je nekadašnji prvotimac Mladosti i sadašnji portparol opštine Kotor Varoš Slobodan Petrović.

Veteranima iz Kotor Varoša stigao je poziv i od sportskih radnika iz austrijskih gradova Vilah i Vels, koji su prisustvovali revijalnoj utakmici u Kranju, da budu njihovi gosti naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana