Foča: Vatra progutala sve što su Starovići imali

R. Đ.
Foča: Vatra progutala sve što su Starovići imali

FOČA - Četvoročlana porodica ratnog vojnog invalida Dragana Starovića iz Foče ostala je bez imovine zbog nedavnog požara koji je progutao sprat njihove kuće.

Do požara je došlo kada se zapalio dimnjak, a za samo nekoliko minuta vatrena stihija zahvatila je cijeli stan. Na sreću, u vrijeme požara nisu bili u stanu, pa niko nije povrijeđen.

- Ovdje je bio kauč u sobi koji se takođe zapalio, začas je sve izgorjelo. Sve se otopilo i instalacije, a i dim je uhvatio sve. Bili smo u selu, a kad smo se vratili, zatekli smo haos - priča Starović, koji je nezaposlen.

Dodao je da pokušava da spasi bar zidove i stolariju, a dok ne stvori bilo kakve uslove, porodica će morati da spava kod rodbine i komšija.

- Sve smo izbacili, od namještaja nema ništa. Pokušavam da perem zidove, stolariju koja je ostala, ali teško da će išta moći da se iskoristi. Ne znam kako ćemo ovo prebroditi. Supruga je takođe nezaposlena, jedna kćerka na fakultetu, a jedna je tek počela da radi - priča Starović. Njima su u pomoć pritekle komšije, koje im pomažu da očiste stan, a pojedini su im poklonili i namještaj, kako bi imali bar najosnovnije. Svi koje žele da pomognu ovoj porodici mogu im se javiti na broj telefona 065/000-852.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana