ERS: Podrška za bilećku "prosvjetu" i dva sportska kluba iz Trebinja

Srna
Foto: SRNA

TREBINjE - "Elektroprivreda Republike Srpske" (ERS), predvođena generalnim direktorom Lukom Petrovićem, pokrovitelj je brojnih manifestacija kulture u Srpskoj, a podržala je i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) "Prosvjeta" iz Bileće, trebinjski Teniski klub "Tini" i Karate klub "Trebinje".

Prepoznajući značaj kulturnog života u lokalnim zajednicama, ERS je podržao SPKD "Prosvjeta" iz Bileće, čiji višedecenijski rad zaslužuje priznanje i podršku, saopšteno je iz "Elektroprivrede".

Naročito prepoznatljivi po manifestaciji "Ćorovićevi susreti pisaca", koja okuplja književnu elitu, pisce i kritičare, predsjednik bilećke "Prosvjete" Gajo Parežanin istakao je da je pomoć ERS-a znatno uticala na uspješnu organizaciju ovogodišnjeg događaja, te da će biti obezbijeđena i nedostajuća sredstva za štampanje publikacije.

Osim za Bileću i brojne kolektive i organizacije u toj opštini, ERS je podržao i trebinjske sportiste. Ugovore sa direktorom ERS-a potpisali su predstavnici Teniskog kluba "Tini" i Karate kluba "Trebinje" Miljan Tomašević i Dušan Vlatković.

Oni su zahvalili "Elektroprivredi" za kontinuiranu pomoć, značajnu za obezbjeđivanje boljih uslova za rad tih sportskih kolektiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana