Englezi čistili prostorije FK “Leotar”

Srna
Englezi čistili prostorije FK “Leotar”

Trebinje - Stotinjak radnika engleske kompanije “Kolt” u okviru turističkog putovanja danas su u Trebinju uređivali prostorije omladinske škole Fudbalskog kluba /FK/ “Leotar”, u krugu bivše kasarne “Vojvoda Luka Vukalović”.

Potpredsjednik FK “Leotar” Milan Tomanović istakao je da radnici volonteri dolaze posredstvom svoje firme koja im sponzoriše sedmodnevno turističko putovanje, uz obavezu da jedan dan posvete humanitarnom radu.

Tomanović je napomenuo da je Slovenačka agencija “Demako”, koja im organizuje putovanje, uplatila 5.000 KM za neophodni materijal za rekonstrukciju Omladinske škole FK “Leotar”.

 


“Izvršiće se zamjena krova, uklanjanje azbestnih ploča i postavljanje limenog krova, zamjena vrata i prozora, krečenje spoljnog i unutrašnjeg prostora, farbanje klupa i golova i čišćenje terena i reklama”, rekao je Tomanović.

Predstavnik kompanije “Kolt” Džejson Saliven, koja se bavi telekomunikacijama i ima svoje poslovnice širom svijeta, rekao je da je praksa firme da nagrađuje turističkim putovanjem 50 najboljih radnika koji potom treba da učine nešto korisno za lokalnu zajednicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana