"Elektroprivreda" podržala četiri sportska kluba

Srna
Foto: srna

TREBINjE - "Elektroprivreda Republike Srpske" (ERS) podržala je četiri hercegovačka sportska kluba koji okupljaju stotine mladih ljudi koji se bave rukometom, košarkom, borilačkim vještinama ili šahom, saopšteno je iz tog preduzeća.

Ženski košarkaški klub "Leotar 03", koji se vrlo uspješno takmiči u Prvenstvu BiH dobio je značajnu podršku ERS-a. Predsjednik tog kluba Dragan Mrdić rekao je da je ERS prepoznala potencijal razvoja ženske košarke u Trebinju, koja tradicionalno okuplja veliki broj mladih sportistkinja i da je interesovanje djevojaka za košarku u Trebinju izuzetno.

Ugovor sa generalnim direktorom ERS-a Lukom Petrovićem potpisali su i Radomir Milić, predsjednik Kluba borilačkih vještina Trebinje, kolektiva sa dugom i uspješnom tradicijom, kao i Milan Mičeta, koji je na čelu Šahovskog kluba "Leotar plus". ERS je prepoznao i kvalitet i zalaganja u nevesinjskom Rukometnom klubu "Hercegovac". Predsjednik tog kluba Miroslav Uljarević istakao je da bi njihov rad bio ugrožen bez razumijevanja na koje su Nevesinjci naišli u energetskom sektoru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana