Drva za najugroženije stanovnike Sasa

Srna
Drva za najugroženije stanovnike Sasa

SREBRENICA - Kompanija “Gross”, koja upravlja Rudnikom olova i cinka “Sase” kod Srebrenice, obezbijedila je i dopremila i ove godine ogrevna drva za najugroženije stanovnike ove mjesne zajednice.


Snabdijevanje ugroženih stanovnika Sasa ogrevnim drvetom postala je tradicija ovog preduzeća koje njeguje dobre međuljudske odnose i saradnju sa lokalnim stanovništvom i pruža im podršku u raznim oblastima, a posebno u održavanju infrastrukture.

U ovoj kompaniji kažu da su programom pomoći u ogrevnom drvetu, kao i prilikom ranije dostave hrane i drugih potrepština, obuhvaćeni bolesni, nepokretni i stariji stanovnici Sasa, te socijalno ugrožene porodice i samci, a u tim kategorijama je većina stanovnika ove mjesne zajednice.

Predstavnici “Grossa” su iscijepana drva, složena u palete, dopremili do kuća i šupa korisnika ove pomoći tako da nisu imali nikakvih troškova za prevoz i cijepanje drva.

Ova kompanija redovno se odaziva na sve humanitarne pozive opština Srebrenica i Bratunac, obezbjeđuje nastavna sredstva i druge vrste pomoći školama, finansira ekskurzije maturanata, te pruža podršku organizovanju kulturnih i sportskih manifestacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana