Donatori nastavljaju da pomažu Kokićima

N. R.
Donatori nastavljaju da pomažu Kokićima

DOBOJ - Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” u potrazi je za idealnom lokacijom na kojoj će izgraditi novi dom za jedanaestočlanu porodicu Kokić iz Podnovlja kod Doboja kao i za donatorima građevinskog materijala i novca.

Ova porodica u teškim uslovima živi u kući koja nije njihova te stalno strahuju da će se morati iseliti. Iako u veoma lošem stanju, sa starim, istrošenim namještajem i bez kupatila, jedini im je krov nad glavom.

Građani širom Srpske kao i veliki broj donatora, priključili su se humanitarnoj akciji za pomoć ovoj porodici.

Predsjednica “Kola srpskih sestara” iz Doboja Ljiljana Mišić zajedno sa članicama udruženja posjetila je Kokiće te donirala potrepštine koje su skupile.

- Mi iz “Kola srpskih sestara” smo odlučili da prikupimo razne potrepštine i odnesemo ih porodici. Najviše smo skupili odjeće, odnijeli smo i ormar, stolić, komodu, telefon, brašno i 130 KM - rekla je Mišićeva. Dodala je da su Kokići skromna i zahvalna porodica te da im ovo udruženje uvijek stoji na usluzi.

Svi humani ljudi koji žele pomoći ovoj porodici da stane na noge, odagna brige Željka i Slađane, te obezbijedi uslove za srećno odrastanje njihovih devetoro djece, mogu to uraditi pozivom na broj 17763.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana